Доставка

 • За поръчки над 99лв  - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • Под 99лв  - 4,99лв
 • Извършва се в рамките до 3 работни дни до офис на куриерска фирма.
 • При избор на заплащане с наложен платеж се начислява такса в размер на 1.2% върху общата стойност на поръчката.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 • Съгласно Закона за защита на потребителите за сключване на сделка от разстояние всеки клиент има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок до 14 дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя.
  От своя страна доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.

  Връщането на стока става единствено за сметка на купувача освен в случай , когато сме ви изпратили грешен продукт/и които не отговарят на описанието в нашият сайт, като  GNSYS.EU е длъжен да върне сумата за продукта или да го замени с нов за собствена сметка.
  Цените на всички продукти и аксесоари в сайта са крайни с включен ДДС, при покупка се издава касов бон.
  Всички снимки в сайта са илюстративни. Възможно е да има разминаване в крайният продукт (цвят,опаковка и др.) 
  * Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на GNSYS.EU ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!