За нас

     GNSYS.EU е интернет магазин за компютри, лаптопи, таблети, климатици, сателитни системи, камери за видеонаблюдение, смартфони и маркови аксесоари за тях, монитори, периферия и компютърни аксесоари на водещи световни производители с гарантирано високо качество.
Магазинът предлага широка гама от продукти с конкурентни цени и доставка в цялата страна , сервизно обслужване и разнообразни методи за плащане.
Екипът на  GNSYS.EU държи на бързото и качествено обслужване на своите клиенти чрез индивидуален подход към всеки един от тях.

  Фирма "ДЖИ ЕН СИС" ООД е основана през 2017г. в град Пловдив. Фирмата е млада, но сравнително динамично развиваща се в областта на IT сектора. GNSYS.EU предлага голямо разнообразие от компютри, лаптопи, компютърни компоненти, монитори и телефони, камери за видеонаблюдение  от среден и висок клас. Това гарантира по-голяма надеждност на предлаганите стоки.

   GNSYS.EU се стреми винаги да бъде в крак с времето и непрекъснато обновява продуктите, които предлага, за да удовлетвори най-точно желанието на своите клиенти.
ДЖИ ЕН СИС ООД ЕИК 204477823 е регистриран като администратор на личните данни под номер 1428276 и не предоставя вашите данни на други лица. Данните които се събират са единствено с цел обслужване на онлайн поръчка на стоки и услуги през интернет сайта GNSYS.EU

ЦЕЛ НА КОРПОРАТИВНАТА ПОЛИТИКА:

- коректност;
- точност;
- бързина;
- надеждност; 
- конкурентни цени;

ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ НА:

- компютри и лаптопи;
- принтери;
- монитори и телевизори;
- смартфони;
- таблети и GPS навигационни системи;
- зареждане на тонер касети и др.  

КОНТАКТИ:

гр. Пловдив 
ул. "Архитект Камен Петков" №58
mail: info@gnsys.eu
тел.: 0879 456321 / 0899 180479